Skal du til at indrette soveværelse? Måske er du lige flyttet, eller måske har du bare brug for lidt forandring i hjemmet. Uanset hvad er det altid vigtigt at have fokus på det sted, du sover. Det er trods alt det rum, du højst sandsynligt bruger det meste af din tid i hjemmet.

Det er særligt vigtigt, at dit soveværelse får dig til at føle dig afslappet. Måske er det stearinlysene på dit sengebord, der gør forskellen hos dig, eller måske de gulvlange gardiner, eller en bregne i hjørnet. Der er mange ting, der kan få os til at føle os afslappede, og det handler om at finde den perfekte kombination af møbler, der giver dit soveværelse den helt rigtige følelse.

Skal du til at indrette nyt soveværelse, er det for det meste at foretrække at have et tydeligt personligt præg i rummet, da det er med til at gøre rummet rart at være i for dig. Når du skal sætte dit personlige præg, er et godt tip at lade de mindre møbler skabe kontrasterne – en skalstol i en pangfarve kan gøre en verden til forskel.

Fokus på de mindre møbler i rummet

Når du indretter dit nye soveværelse, kan det komme til din fordel at lade din personlighed komme til udtryk i de mindre møbler. Når du lader de mindre møbler skeje ud, vil de både udtrykke din personlige smag og de møbler, der netop nu er moderne. De mindre møbler, såsom sengebord, lampe og vaser er lette at skifte ud, hvis din smag skulle ændre sig.

Så skal du til at indrette et nyt soveværelse, kan det være du skal på udkig efter nogle særlige sengeborde, der udtrykker din personlighed.

Sådan vælger du et sengebord til dit nye soveværelse

Når du skal vælge et nyt sengebord, skal du først og fremmest se på, hvad der vil passe bedst ind i rummet. Har du ikke så meget plads at gøre godt med, er det bedst at kigge efter smalle sengeborde. Er der i forvejen en dominerende farve i rummet, er det også vigtigt at tilpasse dit valg af sengeborde efter det. Har du eksempelvis røde gardiner, kan det hurtigt blive larmende, hvis du vælger gule sengeborde, og det er ikke den effekt, man ønsker at skabe i farvekombinationen i sit soveværelse.

En ting, du også skal tænke over, når du vælger sengebord, er, om du har brug for mere opbevaringsplads i dit soveværelse. Det er nemlig også afgørende for dit valg, da der findes meget forskellige muligheder for opbevaring i sengeborde. Har du kun brug for en ekstra skuffe, så din bog med frække noveller ikke ligger fremme, vil du have åben opbevaring – eller måske vil du gerne have et sengebord med skuffer hele vejen ned til gulvet?

Her finder du det helt perfekte sengebord til dit soveværelse

Når du er kommet frem til, hvilken type sengebord du vil have, er det blot om at finde det. Det letteste, du kan gøre, er blot at søge på nettet efter sengeborde. Der er mange udbydere med et stort udvalg. Du kan blandt andet kigge her for inspiration til dit nye sengebord.