Om det så er din partner, et familiemedlem eller en god ven, så er det aldrig nemt at finde på gode gaver til manden der umiddelbart virker som om han har alt. Mange foretrækker trodsalt at give gaver der har en form for praktisk værdi, men det kan være svært når der ikke er noget gavemodtageren mangler.

Trods mulighederne virker mere end indsnævrede, er der dog stadig heldigvis nogle gode ting du kan overveje at give den heldige. Det er selvfølgelig også relevant at tænke over i hvilken sammenhæng gaven skal gives – dvs. om det er i forbindelse med fejring af en dåb, en forfremmelse, bryllup, fødselsdag eller noget helt femte.

I nedenstående artikel kan du finde eksempler på gode gaveideer til manden der har alt, ligegyldig lejligheden.

Giv ham en oplevelse for livet

En sikker vinder indenfor gavemulighederne til manden der har alt, er en oplevelse. Udover at du giver ham en oplevelse, vil det også bringe jer tættere sammen og forhåbentlig give jer en mulighed for at skabe nogle gode minder sammen.

Et populært valg indenfor oplevelsesgaver har længe været en tur i luftballon. Sådan en tur mellem skyerne giver kriller i maven, men på en måde hvor selv de knap så eventyrlystne eller ældre kan være med.

En tur i luftballon er også perfekt både som familieforetagende, men passer også helt fint som en romantisk tur for to.

Et andet godt bud på en oplevelsesgave, kunne være en tur på en lækker restaurant. Selv hvis gavemodtageren har alt, vil han trodsalt altid have brug for mad, og god mad bliver man aldrig rigtig træt af.

Tag højde for ham

Gavegivning er en måde hvorpå du kan vise at du har tænkt på ham og har hørt efter når han snakkede. Ved at give en gave der tager højde for og er gearet mod hans interesse, viser du en forståelse og en støtte, der helt sikkert vil betyde en hel del.

En god gave indenfor hans interesseverden, kunne fx være noget han helt praktisk kan bruge i hans fritidsinteresser. Hvis hans fritidsinteresse fx var sport, kunne en god gaveide være noget nyt sportstøj eller udstyr, f.eks. de meget populære recovery boots eller måske en stepbænk. På den måde viser du at du har været opmærksomhed på hvad han går op i og at du støtter ham i det.

En anden god gaveide i samme dur, kunne være noget der lader ham vise til omverdenen at han fritidsinteresse er noget han går op i. I hverdagstale kalder man dette ’merchandise’. Hvis vi bruger eksemplet med sport igen, kunne en god gaveide i det tilfælde, fx være en T-shirt eller en kop med hans yndlings sportshold – eller måske endda en morgenkåbe med holdet på.

Selv hvis han går op i noget mere abstrakt som portvin, whisky eller kunst, hvor det kan være lidt sværere at komme på nogle gode måder at vise at du støtter ham i hans interesser, kan du kombinere dette forslag med ovenstående, og give ham en oplevelse relateret til hvad end det er han går op i.