Vil du gerne indrette en fin lille feminin have? I så fald skal du læse med her. I denne artikel giver vi dig nogle gode råd til hvordan du får indrettet den hyggeligste lille feminine have. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Det pæne græs

En pæn græsplæne er selve fundamentet for en pæn og feminin have. Du kan opnå en pæn græsplæne på mange måder men en hurtig måde at få en pæn græsplæne på er ved at benytte sig af rullegræs.

Med rullegræs ruller du bogstaveligt talt græsplænen ud på den hårde jord og efter et lille stykke tid, vil man slet ikke kunne se, at græsplænen ikke er vokset naturligt op af jorden. Klik her for at se hvilke netbutikker, du kan købe dit rullegræs af. Som du kan se, har du mange muligheder at vælge imellem.

Hvor mange blomster skal der være?

Nogle flotte blomster kan være med til at give et feminint indtryk til din have. Prøv at overveje hvor mange blomster du gerne vil have ude i haven, samt hvilke slags blomster du gerne vil have.

Der er masser af blomstersorter at vælge imellem og du kan derfor finde frem til lige netop den sort, som du finder mest feminine.

Havekrukkerne er en del af indretningen

Husk også at give nogle overvejelser til hvilke havekrukker du benytter dig af. Disse er en del af indretningen af din have og kan være med til at give et mere feminint udtryk i den.

Der er mange forskellige krukker at vælge imellem og hvis du ikke kan finde en nede ved den lokale blomsterbutik, som du bryder dig om, kan du også finde mange muligheder inde på nettet.

Husk forhaven

Husk at forhaven også er en del af din have. Alt for mange glemmer denne og fokuserer for meget på baghaven.

Forhaven er det som dine naboer og gæster først kigger på, når de ankommer til huset. Denne skulle gerne passe sammen med resten af haven, så der er en rød tråd gennem hele indretningen af din have.

Husk havemøblerne

Hvilke havemøbler du benytter dig af ude i haven, har også meget stor indflydelse af det generelle indtryk af din have. Hvis du gerne vil have en rigtig flot og feminin have, skal dine havemøbler også afspejle dette.

Du kan i dag finde havemøbler i mange forskellige stilarter og der er mange havemøbler, som kan passe ind i en feminin have. Find frem til dem du bedst bryder dig om og som passer bedst ind i din have.

Få og flotte træer

For mange træer ude i haven kan hurtigt virke for overvældende og bringe alt meget skygge ind i haven. Hvis du gerne vil have nogle træer, er det en god ide at holde sig til få men flotte træer.

Du kan eventuelt vælge nogle træer, som også har en praktisk funktion, såsom æbletræer. Det kan være meget hyggeligt at have sådanne træer ude i haven, da man også kan benytte dem til at lave æblegrød og lignende.