Skal du på storbyferie til London, og har du ikke været der før, kan du med fordel læse vores tips til sådan en rejse her.

Læs også denne guide til de bedste strande på Sri Lanka.

Planlæg hvad du vil se hjemmefra

Til at begynde med kan det være klogt at lave en plan om, hvad du gerne vil se og opleve i London, inden du tager afsted. På den måde har du nemmere ved fx at booke billetter til de ting, du vil opleve, og finde ud af hvordan det giver bedst mening at komme rundt i byen til de ting, du vil se.

Skal du fx ind at se fodbold eller måske opleve en musical, kan det være klogt at bestille din billet hjemmefra, da det ellers kan være svært at komme ind. De bliver tit booket lang tid i forvejen.

Vær forberedt med et Oyster kort

Hvis du vil have nemt ved at komme rundt i London, kan du med fordel vælge at bruge deres metro. Her kan det være en fordel for dig at have et Oyster kort, som minder meget om det rejsekort, du måske er vant til at bruge herhjemme.

Det er et fysisk kort, som du kan fylde penge på, akkurat som du gør med rejsekortet, og så har du ellers mulighed for nemt at køre rundt med undergrunden i London. Og du kan komme stort set alle steder rundt i byen via undergrunden, så det er en klar fordel at rejse med den.

Book et hotel centralt i London

Sidst, men ikke mindst, kan det også være klogt at kigge efter et hotel med en central beliggenhed i byen. Det gør det nemt for dig at komme frem og tilbage fra hotellet hver dag, når du skal ud at opleve noget i byen. Kan du finde et hotel tæt på en undergrundsstation, er det klart en fordel.

Jo mere centralt du bor i byen, desto mindre tid skal du også bruge på at komme ud og hjem hver dag. Med en central beliggenhed har du nem adgang til alt det spændende, byen har at byde på.