Der er meget, man skal overveje, når man skal finde den helt rigtige badedragt. Det kan være lidt af en udfordring at finde den perfekte badedragt, der fremhæver de rigtige steder, og som samtidig sidder godt. Men der er heldigvis hjælp at hente. Her er der nemlig samlet nogle gode råd, der gør det meget lettere for dig, når du skal finde den helt perfekte badedragt.

Fordelen ved at vælge en badedragt i en mørkere farve

Hvis du gerne vil skjule, du har lidt ekstra på sidebene, er det en god ide at vælge en badedragt i en mørkere farve. En lysere farve er mere afslørende. Hvis man f.eks. gerne vil fremhæve sin barm lidt, kan man vælge en badedragt med en lidt dybere udskæring.

Gå ikke på kompromis med kvalitet

Det kan ikke betale sig at gå på kompromis med kvalitet, når du skal vælge badedragt 2019. Du skal se det som en god investering at købe en badedragt af god kvalitet. Når du køber en badedragt i god kvalitet, er stoffet tykkere, og det vil ikke miste form eller miste sin form. Du vil sandsynligt have en badedragt af god kvalitet i lang tid, så det er bedst at finde en, du synes om, og som kan holde i mange år.

Find den rette badedragt til din kropstype

For at finde den badedragt, der ser godt ud på dig, skal du finde ud af, hvilke designs og farver der passer til din kropsform. Er dine hofter bredere end din talje, eller er din talje større end dine hofter, eller har du måske en stor barm? Herunder kan du finde din kropsform og finde ud af hvilken type badedragt der passer dertil:

  • Skuldre og eller barm er bredere end hofterne: Hvis dine skuldre er bredere end dine hofter, er det en god ide at fokusere på hofterne, og ikke på skuldrene, Det betyder at der skal haves mere fokus på din underkrop for at afbalancere og minimere den større overkrop. Du kan gøre dette ved at vælge dragter med brede stropper, mønstre. Dette giver en flot effekt og giver din krop en perfekt balance.
  • Skulderbredde og hofter er næsten ens, men uden talje. Hvis du ikke er udstyret med de største hofter, kan det være en god ide at definere en talje ved at skabe kurver. Der er flere måder, dette kan gøres på, og et bælte eller et bred streg på badedragten kan være med til at skabe kurver. Du skal undgå kraftige farver, når du vælger badedragt, men finde en med diagonale linjer.
  • Hofterne er bredere end skuldre og barm. Her skal man trække fokus væk fra dine hofter. Du skal finde en badedragt, der gør din underkrop slankere, og som gør mere opmærksom på din overkrop. Det kan f.eks. ske ved lysere farver på overkroppen og måske en dybere udskæring.
  • Taljen er større end bryst og hofter. Skab en illusionen af en talje ved at finde en badedragt, der slanker underkroppen og skabe en slankende talje.