I dag er det at købe tøj på nettet nærmest blevet standarden for køb af al beklædning. Det er simpelthen bare sådan man gør det!

Men det er heller ikke altid ligetil, og der er rigtigt mange muligheder derude. For den, der er vant til at surfe på nettet, så kan det virke let at købe tøjet, men hvordan finder man egentligt det rigtige udvalg – og de rigtige størrelser? Det kan du finde ud af med de nedenstående 3 tips.

Vælg ikke bare mærkernes sider

Uanset hvilke mærker tøj, som du er til, så har de alle sammen deres egne sider, hvor de sælger tøjet. Og det kan være let, hvis du leder efter noget fra præcis det brand.

Hvis du shopper med en lidt bredere smag, så er det dog noget helt andet. For det kan nemlig svært at finde alt det man har brug for hos et brand, og priserne kan tit være i vejret.

Sider såsom Pashion er med til at samle tøjet fra en masse forskellige mærker på én side. Og dette gør ikke bare din søgning lettere, det gør den også sjovere. Med filtre, så kan du finde en masse tøj, som ligner hinanden, og så vælge det, som passer dig bedst i pris og udtryk.

Det er altså nemt at finde det rigtige stykke tøj til enhver anledning med denne metode!

Husk at læse under billederne

Rigtigt mange sider har i dag ikke bare billeder af tøjet, men også tøjet på en masse modeller. Allerede her er det problematisk, fordi meget få af os hjemme bag computeren ligner modeller.

Og selv hvis vi gjorde, så ville det være svært at vide, hvordan tøjet vil sidde på os. Heldigvis har flere sider tilføjet en række detaljer under billederne, som hjælper dig med at bestemme dette.

Normalt inkluderer dette, hvilken størrelse modellen har på, hvor høj de er og lignende detaljer. Det kan være en kæmpe fordel, for så har du alligevel muligheden for at sammenligne dig selv lidt og få det rigtige tøj.

Medlemskaber – er de det værd?

Det korte svar er ”ja!”. I dag tilbyder mange tøjsider nemlig medlemskaber i klubber, hvor man melder sig ind med sine personlige detaljer.

Og her er der ofte et væld af godter at hente. Én ting er at man tit får rabat – hos butikker som H&M gælder rabatten både på nettet og i fysiske butikker. Noget andet er, at man nogle steder får tidligt adgang til nye kollektioner eller har muligheden for at deltage i eksklusive konkurrencer.

Samtidig er der også mange butikker, som tilbyder point-systemer. Så tjener du point hver gang du shopper tøj her. Det kan altså blive til en sand fornøjelse at shoppe, når du kan bruge pointene og købe nyt tøj for dem. Med et godt medlemskab kan det nærmest betale sig at købe tøj, hvilket slet ikke er dårligt.