Tænker du nogen sinde over, hvordan alle de kendte kan være så smukke på de røde løbere? De har selvfølgelig ofte en hel hær bag sig af stylister og makeupartister, der får dem til at se så smukke ud som mulige. De bruger mange timer på at forberede sig, så alt sidder lige i skabet.

En af forberedelserne handler ofte om shapewear. Det er usynligt, og vi lægger derfor ikke lige mærke til det. Shapewear kan være et mirakelmiddel, hvis man skal have en stram kjole på, og vil have formerne til at være helt perfekte. Mange tror at shapewear bruges til at skjule formerne, men det er ikke rigtigt. Denne form for undertøj bruges faktisk til at fremhæve kvindens former på den helt rigtige måde.

Former er in igen!

Det æstetiske billede af den perfekte kvinde har ændret sig meget gennem tiderne. En gang for mange år siden skulle kvinderne være tykke og have former, da dette symboliserede velstand. Dette billede skiftede dog sidenhen til det stikmodsatte. At være tyk og have former betød pludseligt at man ikke havde nogen selvkontrol og var doven.

Vi er efterhånden begyndt at se en trend, hvor former igen er in. Kvinderne står ved deres ret til at bestemme over deres egen krop, og at samfundet ikke skal bestemme, hvordan deres krop skal se ud. Kvinderne står ved deres former og at kvindekroppen kan se ud på mange forskellige måder. Det betyder, at former er in igen, både blandt de kendte og mere almindelige kvinder.

At former er ind, betyder ikke nødvendigvis at man skal være tyk. Det betyder heller ikke, at man skal være tynd. Det betyder blot, at kvindekroppen kan have alle mulige forskellige former, og at man skal acceptere den form, ens krop nu engang har. Når man har accepteret dette, kan man koncentrere sig om at fremhæve formerne på den bedst mulige måde. Dette kan man blandt andet gøre med shapewear.

Få stilen som de kendte

Hvis vi vender tilbage til den røde løber, ser vi flere og flere kendte kvinder med flotte former og stramme kjoler. De stramme kjoler smyger sig om de flotte former og fremhæver på dem måde formerne på allerbedste vis. Under de stramme kjoler, vil man ofte finde shapewear i forskellige udgaver. Noget bruges til at udjævne maven, så den virker jævn. Noget andet bruges til at forme lår, baller og hofter.

Når kendte kvinder som Beyonce bruger shapewear, er det ikke for at blive tyndere. Det er for at forme kroppen. Så de helt rigtige former bliver fremhævet. Kroppen har små ujævnheder, der bliver meget synlige i kjoler, der sidder tæt på kroppen. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke skal gå i stramme kjoler.

Kendte kvinder som Oprah Winfrey viser, at man sagtens kan gå i stramme kjoler, selvom man har former og selvom ens krop har små ujævnheder. Hemmeligheden er shapewear. Så hyl dine former ved at gå i flotte stramme kjoler med shapewear under.