Det skal der ligge på gavebordet til årets konfirmationer

konfirmationsgaver

By Canal9 / 8 måneder siden

Forårsvejret er så småt på vej, og dermed er der snart tid til dette års konfirmationsfester. Såfremt du har sat kryds i kalenderen for én eller flere konfirmationer, gælder det derfor naturligvis om at påbegynde gavejagten snarligst.

Men hvordan kommer man på en god gaveidé? Og hvordan sikrer man sig, at det man vælger, er den rette løsning til den pågældende konfirmand?

Disse spørgsmål kan desværre ikke besvares med et kort og præcist svar, da der immervæk ikke findes universelle regler for spørgsmål om personlige præferencer. Med det sagt, gør du klogt i at opsøge inspiration på området.

Der findes nemlig masser af gode muligheder for at blive bedre til at komme på gode og veloplagte konfirmations ønsker.

I princippet kan man jo egentligt taget vælge at give stort set hvad som helst i gave, men det store antal af alternativer gør det sjældent nemmere at være på gæstelisten til en konfirmation.

Opsøg derfor den fornødne inspiration, hvis du er på bar bund – på den måde kan du med alt sandsynlighed opstille en rettesnor for din jagt efter den perfekte konfirmationsgave.

Veletablerede gaveidéer, der altid er et hit


Om end det altid er et plus at være kreativ og lede efter en mere unik løsning, er der ingen skam i at vælge en mere veletableret gaveidé. Dette betyder trods alt på ingen måde, at du skal føle dig nødsaget til at følge konfirmandens ønskeliste eller blot give penge eller et gavekort til en butik.

Tværtimod er der masser af idéer, som tages i brug af mange gæster hver evig eneste år, og aldrig bliver mødt med andet end begejstring.

Herunder er nogle af de allermest populære konfirmationsgaver en oplevelsestur, såsom en udlandsrejse, en koncert eller en spændende aktivitetsdag.

Derudover kommer du næppe udenom, at der er et hav af oplagte materielle gaver, som de fleste unge konfirmander vil være ellevilde over at modtage.

For eksempel kan konfirmander af begge køn altid bruge noget nyt tøj. Dertil vil de fleste drenge elske at få dyrt og avanceret gamerudstyr, hvorimod mange piger næppe vil blive skuffet over at modtage smykker eller lignende accessoires.

Med andre ord skal du ikke være bange for at vælge en traditionel løsning – du behøves jo ikke at komme med en kæmpe overraskelse, hvis blot der er tale om en gave, som vedkommende bliver glad for.

Den kreative løsning – gavekurven


Hvis du specifikt ønsker at tage en mere kreativ rute til målet, kan en gavekurv om noget være den helt ideelle idé.

Gavekurve er naturligvis ikke decideret fremmede på et konfirmationsgavebord, men omvendt er det heller ikke noget, som alle og enhver kommer med.

Således giver det dig rig mulighed for at finde en gavekurv, der passer perfekt til den pågældende konfirmand. Alternativt kan du selv stå for at udplukke kurvens indhold, så du for alvor kan sørge for at imødekomme gavemodtagerens præferencer.

Uanset hvad er gavekurven en god idé at have in mente – med den rette variant går du nemlig aldrig galt i byen.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hay er so in i 2018

By Canal9 / 8 måneder siden

Hay er ét af de danske designmærker, som er meget mere populære end tidligere. Det er ikke længere kun noget for dem med mange penge, men faktisk er Hay et af de mærker, der er rykket ind i mange almene danskeres stuer med borde, stole, puder og mege...

CONTINUE READING

Comments : 0

Se de nye (og meget underlige) madtrends her

By Canal9 / 10 måneder siden

Restauranter finder nye og kreative måder at servere disse seks nye retter, som du kan forvente i 2018. Poke, spiselige blomster, fyldte donuts, blød servering, filippinsk mad og insekter. https://www.youtube.com/watch?v=0wkLCaqP7bA

CONTINUE READING

Comments : 0

Alt om de største trends indenfor teknologi

By Canal9 / 10 måneder siden

Fra Bitcoins til smartphone apps, her er alt hvad du skal vide om det nye års trends indenfor teknologi. Derudover findes der også nogle forudsigelser som du kan gætte med på om bliver til noget! https://www.youtube.com/watch?v=bUV5CqMmxBA

CONTINUE READING

Comments : 0