4 tips der får varmen til at stige i soveværelset

varmen stiger

By Canal9 / 7 måneder siden

Mangler du og din partner inspiration til at få varmen til at stige i soveværelset? Så skal I læse med her. Her får I nemlig 4 tips til hvordan det kan blive lidt sjovere i soveværelset. Mange par oplever at varmen falder efterhånden som man bliver trygge i forholdet. Der går lidt dagligdag i den og man glemmer måske passionen. Det er der heldigvis råd for! Læs med her og bliv inspireret til at pifte jeres parforhold op.

Klæd jer ud


Både mænd og kvinder kan nyde, at deres partner gør lidt ekstra ud af sig selv. Det kan man gøre på forskellige måder. Man kan selvfølgelig starte med at tage en lækker aften i byen, hvor man gør lidt ekstra ud af tøjet. Spis en lækker middag og drik lidt lækker vin. Her begynder varmen allerede at stige.

Frække kostumer er en sikker vinder hos de fleste. Mange mænd vil elske at se deres udkårne i frække kostumer. Her er det altså kvinden der kan sørge for at få varmen til at stige og gøre noget godt for sin mand. Som kvinde kan man klæde sig i mange frække kostumer, der helt sikkert vil imponere manden. Det kunne f.eks. være et stuepige kostume. Husk at det ikke kun er kvinden, der kan klæde sig ud. Kvinder elsker mænd i uniformer, så mænd – hop i politi- eller brandmandsuniformen og fyr op for jeres kvinder!

Sexede strømpeholdere


Lækkert undertøj er endnu en sikker vinder. Man kan købe meget lækkert undertøj, men en af de mere oversete ting er strømpeholdere. En strømpeholder virker måske som en gammeldags ting, som mange kvinder aldrig har prøvet at haft på. Det kan dog være utrolig sexet sat sammen med et lækkert sæt undertøj og nogle sexede strømpebukser. Så er du som kvinde lidt på bar bund ift. hvordan man kan forny sig med det sexede undertøj, kunne dette være vejen frem.

Lækkert lingeri


Når vi er i den boldgade, så er sexet og lækkert lingeri selvfølgelig også altid en sikker vinder, både hos mændene og kvinderne. Mange tror måske fejlagtigt at kvinder tager det sexede lingeri på for mændenes skyld, men her tager man i mange tilfælde fejl. Som kvinde er det godt at kunne føle sig sexet, hvis man gerne vil fyre lidt mere op for romantikken og varmen i soveværelset.

Det sexede lingeri er derfor lige så meget for kvinden, som det er for manden. Som kvinde kan man føle sig endnu mere sexet og smuk, hvilket får selvtilliden til at stige op gennem taget – til gode for både manden og kvinden.

Sexet legetøj


Hvis man enten har prøvet de tre ovenstående ting eller bare ønsker at prøve noget helt anderledes, kunne man som par overveje at introducere legetøj ind i dobbeltsengen. Hvis man er uerfaren på området, kan man starte i det små med f.eks. en vibrator til kvinden. Der findes et hav af forskelligt legetøj, der kan hjælpe varmen lidt på vej.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan holder du dig opdateret på de nyeste trends inden for spil

By Canal9 / 6 måneder siden

Der sker konstant noget nyt inden for spil og underholdning, hvorfor det kan være en anelse svært at følge med. Heldigvis findes der en række måder at holde sig opdateret på, så man ikke går glip af fantastiske nyheder. Denne artikel er skrevet t...

CONTINUE READING

Comments : 0

Få råd til en eksklusiv livsstil med disse forslag

By Canal9 / 7 måneder siden

Den eksklusive livsstil er ikke forbeholdt direktører, lottovindere og supermodeller. Du kan også få råd til en mere eksklusiv livsstil, hvis du gør brug af vores gode forslag. Om du allerede har stiftet familie, eller om du bor alene og kun har...

CONTINUE READING

Comments : 0

Kapok er tidens hotteste materiale

By Canal9 / 7 måneder siden

Der er i dagens samfund et meget stort fokus på sundhed og velvære. Flere og flere mennesker dyrker fitness, løber og dyrker diverse sport, mens antallet af organiske- og sundhedsprodukter i butikkerne gradvist stiger. Generelt er de fleste af os i d...

CONTINUE READING

Comments : 0