Hay er ét af de danske designmærker, som er meget mere populære end tidligere. Det er ikke længere kun noget for dem med mange penge, men faktisk er Hay et af de mærker, der er rykket ind i mange almene danskeres stuer med borde, stole, puder og meget andet tilbehør. Og så er det selvfølgelig heller ikke til at komme ude om, at IKEA og Hay i sommeren 2017 lancerede en serie, hvor de samarbejder. Selvom hovedkontoret er placeret i Horsens, så har mærket spredt sig ud over helle verden.

Indret dit hjem med Hay

Der er et hav af produkter, som du kan bryde dit hjem med fra det populære mærke. Og der kommer hele tiden flere produkter, der kan bruges til mange sjove ting. Men de helt basale ting som møblerne er stadig også superpopulære, og det er muligt for dig at indrette store dele af dit møbler fra Hay.

Eksempelvis kan du få et Hay spisebord, hvortil du placerer en Hay stol eller fire. Så er spisesektionen på plads. Her er der selvfølgelig også mulighed for at sætte en lysestage eller en figur af samme mærke, som de jo også udvikler og producerer en hel del af.

I den anden ende af stuen skal der også arrangeres en Hay-stue. Her kan du helt sikkert finde et Hay bord, du synes, passer ind i din stue og til din sofa. Der er rigtig mange af dem i forskellige farver, så chancen er ret stor. Har du allerede en sofa, kan du med fordel købe en Hay pude, der kan supplere i farver og teksturer. Selvfølgelig har Hay også sofaer, så har du lyst til at skifte den ud også, kan du nemt finde en sofa.

Slå dig løs

Synes du måske ikke, hele din stue skal bestå af møbler og tilbehør fra Hay, så er også muligt at kombinere Selvom der er mulighed for at mikse og matche, som du har lyst og dermed kombinere forskellige udtryk, så kan det også godt blive lidt for meget, hvis alt ligner hinanden. Og hvis du tænker det, så skal du bare slå dig løs. For grunden til at Hay netop stadig er så populære, som de er, handler også om, at de nogle gange går nogle andre veje. Derfor kan du med fordel gøre det samme. Start måske med at købe et par puder og noget tilbehør, som du kan bryde stuens indretning med, og derefter kan du så arbejde dig op til at købe et spisebord eller en sofa fra Hay.

Og det med at slå sig løs, er virkelig noget Hay gør. Udover at de sidste år lavede et samarbejde med den svenske møbelgigant IKEA, så har de også lige i starten af 2018 lanceret en serie af kunstplakater i samarbejde en kunstmesse med nordiske kunstnere. De er flotte og skæve og kan være med til at give et helt nyt udtryk til din stue, uanset hvilket udtryk du gerne vil have. Så slå dig bare løs både med eller uden Hay. Det kan jo være, at du falder over et produkt, som viser sig at være Hay alligevel.