Er der gået helt hverdag i den hjemme hos dig? Skynd dig at pakke din kuffert, og bestil en billig afbudsrejse med all inclusive. Snup din veninde med, nu er det fædrenes tur til at tage sig af alt det huslige. I hvert tilfælde bare for en uges tid. Tag en pause fra hverdagen. Husk, at selvom du er mor, er det nogle gange en god ide at passe godt på dig selv. Men i et hjem med børn, hund, hus, have og daglige gøremål, er det bare langtfra altid nemt at give sig selv den alene tid, man behøver.

Hvor skal rejsen gå hen?

Find en billig afbudsrejse til Tyrkiet. Her vil du opleve et af danskernes mest foretrukne feriedestinationer. Når du ankommer, ved du selv hvorfor. Der er en smuk natur både oven over havoverfladen og under havoverfladen. Du kan komme på guidede dykkerture, hvor du kan opleve farvet fisk, blæksprutter og andre usædvanlige smukke havdyr. Turene er både for begyndere og øvet.

Du kan også med luftballon opleve smukke Tyrkiet fra luften. Denne oplevelse vil blive et værdigt minde. Hvis du er på ferie med en veninde, vil I få glæde af at opleve den rolige atmosfære, der er i den tyrkiske lufthøjde. Oplev nogle af verdens største bazarer i de smukke stræder og gader.

Hvordan finder man de billigste afbudsrejser?

Billig afbudsrejser kan findes på online og i lufthavnene. Det er nemt, hurtigt og enkelt. Bestil en rejse med all inclusive. Du kan være heldig, at der er afrejse indenfor nærmeste fremtid – op til et par dage. Hvis ikke du skal rejse samme dag, som du bestiller billetterne, er der her en god huske guide til manden i huset.

  • Skemalæg dagene – bær over med din bedre halvdel, at han ikke kender hundes rutiner, børnenes legeaftaler, hvornår fritidsinteresserne begynder, og hvilke dage de skal lave hvad i skolen. Husk det er noget af det her, du plejer at gøre, og måske ikke helt har fået ham sat ind i dagens rutine og gøremål.
  • Sørg for der er handlet ind, i hvert fald til alle madpakkerne
  • Skriv små sedler, om hvad der skal i skoletasken, sportstasken osv.
  • Er der skoleopgaver, der skal være færdig, imens du er afsted, så mind ham om det.
  • Hvis du ved, at der styr på det hele inden afrejse, kan du som mor også nemmere nyde det. Hold gerne kontakt med familien et par gange, mens du er af sted. Men husk, du er rejst på ferie uden mand og børn, fordi du trænger til alene tid.

Alentid i længere tid – hvordan er det?

Det kan være rigtig svært som mor og fruen af huset at slippe kontrollen. Det er ikke altid nemt at give slip og rejse afsted. Men en del parforhold bliver faktisk redet på denne måde. Opfordringen lyder på: Prøv det, begynd at mærke dit liv igen. Stop bekymringerne, sæt dig ind i flyet, og benyt dig af hotellets faciliteter.