Hårvækst er et emne vi berører mere og mere. Kvinderne vil gerne have længere og fyldigere hår, mændene vil gerne undgå skaldethed og så har vi selvfølgelig også det store emne som er kropsbehåring. Vi har her lavet en artikel om hårvækst og hvordan du enten kan tricke den til at blive vildere eller hvordan du kan eliminere den når den er uønsket.

Den uønskede hårvækst

Når der er tale om hårvækst er det stadig den uønskede hårvækst der får mest opmærksomhed. Der er det hår på hovedet og et tæt skæg i ansigtet hos mænd som vi hilser velkommen for de flestes vedkommende, men så er der også den uønskede hårvækst alle andre steder, som vi hele tiden forsøger at fjerne med barbermaskiner og barberskrabere.

Der er mange måder at fjerne den uønskede hårvækst på, men spørgsmålet er nok hvordan man finder den billigste og mindst tidskrævende metode på sigt. Du kan læse mere på denne hjemmeside om forskellige slags hårfjernere og du kan finde alt lige fra voksbehandling til IPL-hårfjernere der kan benyttes derhjemme.

Ved første øjekast kan en IPL-hårfjerner virke meget omkostningsrig i forhold til en pakke med engangsskrabere fra den lokale dagligvarebutik. Der er dog denne forskel at en IPL-hårfjerner sørger for en hårfjerning der holder i længere tid og når du først har købt den, så har du den i markant længere tid end når du f.eks. købere skrabere. Det er derfor vigtigt at læse op på hvor længe behandlingen virker ad gangen og på den måde sammenholde priserne for at finde den bedst økonomiske og tidsbesparende løsning.

Få en fyldig manke og længere hår med de rette vitaminer

Fra uønsket hårvækst til den ønskede hårvækst, for lige så ivrige vi er efter at finde den bedste behandling mod uønsket hårvækst, lige så ivrige er vi efter at finde den bedste behandling til sundere og mere hår.

Vi vil hjertens gerne have en fyldig manke og det skal samtidig se sundt ud. Mange kvinder og nogle mænd vil også gerne have langt hår, men ligesom det kan være svært at få bugt med de uønskede hår, så kan det være svært at få håret til at arte sig på hovedet.

Forsøger du selv at finde nøglen til længere og mere fyldigt hår på hovedet, skal du starte med at se på din kost og sørge for at få klippet spidser med jævne mellemrum. Når du har styr på hvilke vitaminer der er gode at få ind i kroppen med kosten for bedre hår, er der et hav af hårkure og masker du kan benytte dig af.