Er der noget hyggeligere end at være sammen med sine veninder og samtidigt komme i form? Vil du også gerne i gang med at komme i form sammen med dine veninder, får du her 4 idéer til hvad I kan lave sammen.

Meld jer til spinning-timer sammen

Vil du gerne motionere sammen med dine veninder, men er holdsport ikke lige noget for jer? Så overvej om spinning-timer kunne være noget for jer. Mange er nemlig rigtig glade for denne motionsgren, da den er perfekt at gå til sammen med andre. Det kan derfor være en god idé at overveje om denne form for motion kan være noget.

Spinning byder nemlig både på god motion og mulighed for at være sammen med veninder. Saml derfor venindegruppen, og hop op på motionscyklerne sammen.

Deltag i ketchersport

Er man mere til holdsport, kan man prøve kræfter med en af de mange ketchersports. Der er rigeligt med forskellige grene af ketchersport at vælge imellem, så chancen for at finde en ketchersport, som både du og alle dine veninder kan lide, er stor.

Uanset om I er til badminton, tennis, squash eller noget fjerde, er det altså muligt at finde en sport i denne kategori, som I kan nyde at deltage i sammen. Tag et kig på de lokale idrætsforeninger, og se om der ikke er en af dem, som tilbyder en ketchersport som passer til jer.

Start en løbeklub

Er I ikke så meget til organiseret træning hos, eksempelvis en idrætsforening, er der heldigvis flere forskellige alternativer, som I kan give jer i kast med. En af mulighederne er at starte jeres egen lille løbeklub. Ligesom nogle har startet en læseklub eller en madklub, er det bestemt også muligt at starte en løbeklub.

Kald roligt veninderne sammen, og snør sammen løbeskoene. Der er ikke noget hyggeligere end at kunne løbe, hygge og snakke med gode veninder på samme tid!

Er I ekstra friske, kan en sådan løbeklub også indbyde til mange andre og forskellige måder hvorpå I kan hygge jer sammen som veninder. En løbeklub kan for eksempel hurtigt udvikle sig til at være en madklub, og derfra måske til noget helt tredje. Ja, hvorfor ikke allerede nu komme i gang med en hyggelig løbeklub sammen med veninderne?

Træn sammen i fitnesscenter

Der er bestemt mange muligheder for at komme i form sammen med sine veninder. Med så mange forskellige muligheder er der lidt af hvert at vælge imellem til alle forskellige typer af personer. En fjerde idé til en måde hvorpå du kan motionere sammen med en veninde er derfor i et fitnesscenter.

Er det at løbe eller gå til holdsport ikke noget for jer, kan man heldigvis komme rigtigt langt med at træne sammen i et fitnesscenter. Her er mulighederne for at komme i form og træne sammen nemlig mange. Uanset hvilken form for motion I er til – om det er romaskiner eller kettleballs – er der i hvert rigeligt med valgmuligheder i et sådant fitnesscenter.