Få fingrene i de ønskede koncertbilletter

By Canal9 / 4 uger siden

Der findes ikke noget bedre end at stå i midt i mængden af en flok glade og syngende fans, mens ens favoritband forkæler én med et par af tidens bedste klassikere. Måske er du oftest den dedikeret fan, der har været til adskillige koncerter? Eller måske er du typen, der er for sent ude, hver gang der skal købes billetter til den ønskede koncert?

For at være på forkant med årets koncerter er det en god idé at holde øje med nogle af de store billetsalgssider, såsom ticketmaster og billetlugen. Her kan du ofte danne dig et hurtigt overblik via sidens søgefunktioner. For eksempel kan du søge på by, musik og genre. Når du har udset dig den koncert ,du vil opleve, skal du orientere dig om, hvornår billetterne frigives. Er det en af tidens hotte navne, er der stor sandsynlighed for, at billetter vil blive revet væk på rekordtid. For eksempel blev billetterne til sommerens koncert med Justin Timberlake i Royal Arena revet væk på mindre end et kvarter. Det bedste, du kan gøre for at få fingrene i et par billetter, er at være klar på tasterne, så snart der kan købes. Lav en påmindelse på din telefon, så du ikke glemmer udgivelsestidspunktet. Dernæst er der kun tilbage at væbne sig med tålmodighed.

Lykkedes det ikke at tilkøbe dig den gyldne adgangsbillet til drømmekoncerten via billetsiden, skal du ikke fortvivle – i hvert fald ikke endnu. Ofte kan det betale sig at holde øje med et par af tidens florerende konkurrencer. For kort tid siden havde mariacasino.dk for eksempel en konkurrence, hvor du kunne vinde billetter til Shania Twain-koncerten i København gennem spil på udbyderens hjemmeside. Også radiokanaler er glade for at uddele koncertbilletter. Af den grund kan det være en god idé at lytte til morgenradio på vej til arbejde.

En sidste mulighed er at købe billetter via privatpersoner, der lægger inde med et par ekstra eller er blevet forhindret i at deltage i koncerten. Vælger du den tilgang, skal du være opmærksom på, at der af og til kan være falske billetter i omløb. Det ville være surt at få fingrene i sådan en sag. Undersøg både sælger og den oprindelige pris, inden du køber en billet af vedkommende.


Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Se et eksklusivt interview med Yxng Bane x G FrSH

By Canal9 / 10 måneder siden

Som VEVO dscvr samler en liste over nye kunstnere du skal holde øje med i det nye år, er der dukket spændende interviews op/ Her kan du se duoen Yxng Bane x G FrSH og høre om deres projekter i 2018 - følg godt med! https://www.youtube.com/watch?v=R...

CONTINUE READING

Comments : 0

Hvem bliver de nye superstjerne i år?

By Canal9 / 10 måneder siden

Det er ikke X-Factor du skal holde øje med, hvis du vil være med på det seneste indenfor musikkens verden. For at gore det nemmere for dig har vi dækket nogle af de nye kunstnere du skal have på din Spotify i 2018. https://www.youtube.com/watch?v=E...

CONTINUE READING

Comments : 0